čtvrtek 3. června 2010

Červnové OpenCoffee s Optimics

Datum: 24. června od 9:00
Místo: kavárna Starbucks na Malostranském náměstí
Vstup: ZDARMA
Registrace: nezávazně na Facebooku

Na červnovém OpenCoffee si díky společnosti Optimics můžete popovídat o tom, jak zaujmout, přesvědčit a prodávat na internetu třeba ponožky nebo hypotéky a zda se soustředit na zvyšování návštěvnosti, konverzního poměru nebo ještě něco jiného. Pokud Vám tyto otázky vrtají hlavou, ale neznáte odpovědi nebo jste ještě nikdy neměli příležitost se zeptat, červnové OpenCoffee je právě pro vás.
Optimics založili Jiří Brázda a Martin Snížek v roce 2009 jako první firmu v ČR, která se specializuje na zvyšování obchodní výkonnosti webu a webovou analytiku. Mezi nejvýznamnější klienty patří AAA Auto, ČSOB Pojišťovna, DIRECT Pojišťovna, Kentico Software, Slovak Telekom a UniCredit Bank.

Více informací najdete na http://www.optimics.cz/

4 komentáře:

Jiří Zralý řekl(a)...

Dobrý den, účast možno kontrolovat na http://srazy.info/opencoffee-club/605

Dimitris Athanasiadis řekl(a)...

Hi,

I'd like to bring to your attention the call for proposal for entrepreneurs at the Openfund - you may get more info here http://ub0.cc/9b/Nf and in our website: http://theopenfund.com .

We're looking for great teams of aspiring entrepreneurs with globally targeted, innovative ideas focused on the internet, software and mobile, while we provide hands on help on all things start-up as well as about 30k euro in seed capital.

We're really looking forward to receiving your applications from Praha and we'd also really appreciate it if you can help us spread the word in your region any way you consider appropriate.

Thank you

Anonymní řekl(a)...

čtvrtek, 3. června 2010
Červnové OpenCoffee s Optimics
Datum: 24. června od 9:00

ty data vydání bych asi zrušil, působí to pak zmateně i díky sazbě

Unknown řekl(a)...

Je ze setkani nejaky zaznam?