úterý 29. ledna 2008

OpenCoffee na Andělu

Druhé OpenCoffee, které jsme z městského centra přenesli do business centra na Andělu, navštívilo opět přibližně 20 lidí - z poloviny účastníci prvního setkání, z poloviny noví. Internet, software, investice nebo "jen" seznamování, to jsou hlavní důvody proč přišli na OpenCoffee.

Objevil se mimo jiné Vlastimil Veselý, dříve jedna polovina českého First Tuesday, a jak to podle jeho zpráv vypadá, přenese OpenCoffee také do Brna.

Další setkání plánujeme na 29. února, netradičně čtvrtek pátek (čtvrteční tradici porušíme díky přestupnému roku na 4 léta dopředu :-).

2 komentáře:

Vlastimil Veselý řekl(a)...

První brněnské Open Coffee (součást nekomerčního projektu Brnopolis) se koná v úterý 12. února od 9 hod v kavárně Etno, Kobližná 1 (Palác šlechtičen u náměstí Svobody). Tématem je mezinárodní ICT podnikání, financování rozvoje, spolupráce se studenty a výzkumem na VŠ. Více na www.brnopolis.eu

Pokud se chystáte ten den do Brna, domluvte si prosím předem rezervaci na info@brnopolis.eu, ať máte jisté místo a možnost výběru z mnoha druhů plantážních káv (s určením země původu) a poctivého moravského závinu :)

Jiří Zralý řekl(a)...

Dobrý den, dovolil jsem si zanést sraz OpenCoffee na srazy.info. Lze aktivovat i rezervaci míst. Pokud se mi organizátoři (i Brněnského) ozvou, rád jim správu srazu přehodím do vlastního účtu.

http://srazy.info/srazy/opencoffee/2008-02-29

Těším se na spolupráci.

Jiří Zralý
http://srazy.info/lide/medhi